Io Design

Yhteyshenkilö: Ulla Halmesvirta

Keskustie 21
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0504049127
Email: io@iodesignio.fi

Lyhyt kuvaus: korujen ja pienesineiden design ja valmistus, julkaisujen taitto, kansien, teema- ja käyntikorttien, Ex Libristen ja esitteiden suunnittelu ja toteutus

Toiminnan kuvaus

Hei!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Keskustie 21:ssa sijaitsevaan galleria-kauppaan ja työhuoneeseen voi poiketa sisään aina kun olen paikalla, mutta ovi on pääsääntöisesti auki ma-pe klo10.30-15.00.

Olen hopeaseppä ja korutaiteilija. Suunnittelen, valmistan, korjaan, entistän ja muodistan pääasiassa jalometallisia (kulta, hopea, platina) koruja ja pienesineitä. Punon ketjuja ja helminauhoja solmuilla, jne.

Hopean ja studiokorujen muotoilussa rakastan haasteita ja uudentyyppisten ja keksinnöllisten rakenteiden ja muodon yhteen sovittamista. Muotokieleni on sangen pelkistetty ja selkeälinjainen.

Taidekoruissani käytän materiaalina kaikkia koruun ja sen ajatukselliseen sisältöön soveltuvia materiaaleja, muotoja ja rakenteita. Taidekorujeni  ideana ja lähtökohtana on usein yhteiskunnallinen ja globaali ongelma, ilmiö tai ihmettely, poliittinen kannanotto tai politiikan kritiikki.

EXTRA:

Suunnittelen ja toteutan julkaisujen, esitteiden ja kaikenlaisten korttien (esim. teemalliset, käynti-, Exlibrikset jne.) taittoja myös asiakkaan idean pohjalta.

Skannaan myös valo-ja diakuvia sekä negatiivifilmejä digitaaliseen muotoon tai paperille.

 

Lisätty 13.3.2007 12:28 · Päivitetty 5.7.2009 20:51 · Katsottu 12515 kertaa

« Edellinen · Takaisin · Seuraava »