Isomöttönen Nikke


Jyväskylä

Email: nikke.isomottonen@jamk.fi

Lyhyt kuvaus: kapellimestari, kuoronjohtaja, musiikkipedagogi

Toiminnan kuvaus

Nikke Isomöttönen on valmistunut musiikkipedagogiksi Keski-Suomen konservatoriosta, jossa hän opiskeli klarinetin soittoa sekä orkesterin- ja kuoronjohtoa.

Isomöttönen toimii orkesterinjohdon opettajana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Hän johtaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun jousiorkesteria, Mieskuoro Sirkkoja, Jyväskylän oopperakuoroa, Jyväskylän puhallinorkesteria ja Jyväskylän sotaveteraanikuoroa.

Lisäksi hän on vieraillut mm. Jyväskylä Sinfonian, Ilmavoimien soittokunnan ja Adirondack Wind Ensemble'n (USA) kapellimestarina.

Vuonna 2002 Isomöttönen sai jaetun ensimmäisen palkinnon KuoroEspoo-festivaalin kuoronjohtokilpailussa, ja marraskuussa 2006 hän osallistuu 3. kansainväliseen Jorma Panula -kapellimestarikilpailuun.

Isomöttönen toimii sanomalehti Keskisuomalaisen free lance -musiikkikriitikkona ja hänellä on myös pitkä kokemus tuottajan tehtävistä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, jossa hän vastasi musiikin ohjelmapalveluista ja konserttitoiminnasta.

Isomöttösen johtamat ryhmät esiintyvät aktiivisesti omin konsertein ja tilauksesta. Musiikkiesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin voi tilata suoraan Nikke Isomöttöseltä.

Lisätty 15.8.2006 15:58 · Päivitetty 15.8.2006 15:58 · Katsottu 5993 kertaa

« Edellinen · Takaisin · Seuraava »